Nieuws

Gratis open speelavond 12 oktober

Ons nieuwe sportseizoen is weer gestart. Ben je ouder dan vijftien jaar en heb je zin om mee te spelen? Je bent van harte welkom op donderdagavond 12 oktober, want dan is er een gratis open speelavond van 20 uur tot 22 uur. Je hoeft zelf alleen voor sportkleding te zorgen. Een badmintonracket kan bij ons worden geleend. Badminton heeft uitdaging door zijn snelheid, tactiek en techniek. Dus kom jij ook een shuttletje slaan? Voor meer informatie kun je een mail sturen naar suzanvanos[at]gmail.com of bellen 0181-773696.

Paastoernooi 2017

Onze badmintonvereniging organiseert voor alle leden een paastoernooi:

Wanneer: 13 april

Aanvang: 20:15 uur

Kosten: € 2,00

Aanmelden kan tot en met 7 april, maar ook als je niet mee kan doen, wil je ons dat dan laten weten.

Let op: er is op deze avond geen vrij spelen, prijs uitreiking is rond 22.00 uur in de kantine of na einde toernooi in de zaal

Deelname Mark Gelderblom Stelvio Challenge 2017

Beste medebadmintonner,

Zoals je misschien wel weet is fietsen ook een grote passie van mij. Na een jaar rust gehouden te hebben ben ik samen met mijn fietsmaten Ralph Smaak, Richard de Ruyter en Jasper van Linn als team “Kale Klimmers” toe aan een nieuwe uitdaging wat betreft het fietsen.

Voor dit jaar hebben we gekozen voor de Stelvio pas, 2757 meter hoog, de Gavia, 2652 meter hoog en de Mortirolo 1852 meter hoog en waanzinnige stijging percentages tot 14% gelegen in het noorden van Italië.
De laatste 2 zijn de voorbereiding voor de Stelvio Challenge op vrijdag 30 juni 2017.

Deze Challenge is gekoppeld aan een goed doel, de “PIM Foundation”, dit is een stichting die zich inzet voor zieke kinderen:

“De zorg voor je kinderen is belangrijk. Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen maar helaas is het voor deze kinderen erg moeilijk om een goed toekomst perspectief te bepalen.
De ouders zijn behalve met de zorg van nu, ook bezig met de toekomst, welke vaak onzeker is. Daarnaast hebben deze kinderen hebben veel zorg nodig. Er wordt van de ouders verwacht dat zij deze zorg voor een deel financieren. Een onmogelijke opdracht. De bezuinigingen in de zorg zullen hard aankomen bij deze groep en meer dan ooit is steun nodig.”

Stichting Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en kinderen met een meervoudige beperking. Zij doet dit door steun te bieden aan particuliere stichtingen / organisaties die hiermee een directe relatie hebben. Dat kan steun zijn in de vorm van een aangepast vervoersmiddel, een tillift of duo-fiets. Maar ook een geweldig dagje uit, een wens die in vervulling gaat, een vakantie om even weer kind te mogen zijn en waarbij de ouders hun rust mogen pakken.

Een glimlach op het gezicht van een kind dat ernstig ziek of meervoudig beperkt is doet wonderen. Zo puur dat alle problemen even verdwijnen. Dat zijn de momenten waar wij het voor doen !!

Wij zijn op zoek naar sponsors voor onze challenge en we hopen dat we op jou steun kunnen rekenen.

Je kan mij sponsoren door op de volgende link aan te klikken

http://www.stelviochallenge.nl/deelnemers?deelnemer=441

Mocht je op een andere manier willen sponsoren of als je vragen hebt kan je altijd naar mij toekomen. We zijn ook te volgen via Facebook https://www.facebook.com/kaleklimmers of kijk voor meer informatie de Stelvio Challenge flyer

Namens de PIM Foundation en Team Kale klimmers heel erg bedankt!